Samarbejdet fungerer fint

Th. Rasmussen & Søn A/S


Siden 1935 har Th. Rasmussen & Søn i Frederikssund på Sjælland fragtet gods over hele Danmark, samt det sydlige Sverige.

Det var Thormod Rasmussen, der i sin tid lagde navn til firmaet, siden kom sønnen Svend Aage til. I dag er det så hans børn, Anne Marie og Niels, der udgør 3. generation og står i spidsen for virksomheden.

Th. Rasmussen & Søn løser mange forskellige opgaver og har derfor kunder i mange brancher, der alle har forskellige behov. Virksomheden transporterer og leverer grus, sten og muld, udlejer affaldscontainere, og tager sig af affaldshåndtering og specialtransporter.

”Vi har meget blandet kørsel, ikke mindst indenfor byggeriet, hvor der i øjeblikket er livlig aktivitet, og vi derfor løbende har brug for transportmateriel,” siger direktør Niels Rasmussen.

Th. Rasmussen har gennem årene handlet en hel materiel i Hedensted, blandt andet anhængere og trailere og har for nylig bestilt endnu en trailer for at kunne følge med efterspørgslen.

”Det går jo godt, og det er tydeligt, at der er et opsving i gang, som naturligvis smitter af på transportbranchen,” siger Niels Rasmussen, der er godt tilfreds med samarbejdet mellem Lastas og hans virksomhed.

”Det fungerer fint. Lastas er nemme at snakke med, og de har stor forståelse for, nøjagtig hvad for et produkt det er, man ønsker,” fastslår han.