STABIL KUNDEKREDS KRÆVER STABILT MATERIEL

Verner Christensen & Søn A/S

Verner Christensen & Søn A/S har en stor kundekreds i det jyske, og den servicerer de blandt andet med materiel fra Lastas

I 1952 etablerede Verner Christensen vognmandsfirma i Hejbøl. I 1986 blev Preben Christensen medejer af firmaet, og i året 2000 kom tredje generations af familien med i firmaet, hvor John Christensen blev medejer. I 1996 blev firmaet flyttet til Krusbjerg.

”Det har vel altid lagt i kortene, at jeg på et tidspunkt skulle med i firmaet, jeg har i hvert fald altid haft lyst til at arbejde inden for branchen, så jeg har ikke på noget tidspunkt fortrudt, at jeg valgte at gå i min far og bedstefars fodspor,” sagde John Christensen, ejer, Verner Christensen & Søn A/S ved indtrædelsen i familiefirmaet.

Firmaet har gennem de mange år fået en stor og stabil kreds af kunder i et stort område omkring Varde, Grindsted og Ølgod. Kundekredsen tæller private, firmaer, virksomheder og en lang række af landmænd, der har brug for en vognmand. Firmaet tager sig af alle former for vognmandskørsel, og er således leveringsdygtig i blandt andet grus sand og muld.

De råder over ni container lastbiler og fire trækkere - to trækkere kører med gylletrailer som flytter gylle for landmændene og maskinstationer. Tredje trækker kører kartoffelpulp over hele Jylland, mens den fjerde for det meste kører blokvogn. For at være mere fleksibel så kan de alle fire køre med tiptrailer. Derudover har de ca. 60 stk. 20 m3 containere og dertil 40 andre forskellige enheder, som kan trækkes op på bilerne. Firmaet har også 2 gummigeder, som brugers til forskellige opgaver.

EN GOD SÆLGER
Sidste år fik Verner Christensen & Søn A/S leveret deres to nye Kel-Berg 3 akslede overføringsanhængere, som de havde handlet med Ivan Kristensen. ”Jeg har altid handlet med Ivan. Han er helt nede på jorden, og han overholder aftaler. Han er også god til at afhjælpe problemer, hvis de opstår. Ham skal de holde fast i hos Lastas”, siger John Christensen, som siden 2008 også har handlet en blokvogn og andre trailere hos Ivan Kristensen.

”Jeg vil gerne handle med Lastas igen, hvis det er med Ivan. Han er god til at følge op på handler, og han ringer også for at høre, hvordan det går. Det betyder meget. Vi skal jo lære af hinanden, hvis der for eksempel er forbedringer, som kan laves på trailerne,” siger John Christensen.