Vi er meget tilfredse med Lastas

Dan-Grit A/S

Mørtel, cement, sand, grus og fliser. Det er kun en del af de arbejdsområder Dan-Grit i Alslev beskæftiger sig med. Og virksomheden bruger i stor udstrækning materiel fra Lastas.

Dan-Grit har gennem de sidste 20 år handlet materiel hos Lastas i Hedensted, og de er godt tilfredse med samarbejdet. 

Dan-Grit er en famileejet virksomhed og er siden 1995 blevet drevet af ægteparret Maibrith Andersen og Poul Andersen. Ægteparret har delt arbejdslivet sådan op, at Poul står for produktionen, mens Maibrith tager sig af administrationen.

Dan-Grit overtog i 2005 Oksbøl Beton, hvor der i dag bl.a. produceres belægningssten, fliser og brøndgods – både i Oksbøl og Tinghøj. Størstedelen af stenene sælges til private, hvor virksomheden også tilbyder en totalløsning med levering af materialer fra grusgrave og levering af belægningssten, hvor de gamle belægningssten tages med retur.

Dan-Grit har hovedkvarter i Alslev i det sydvestjyske, hvor virksomheden blandt andet producerer tørmørtel, tørbeton, vådmørtel og cement.
Mørtlen leveres direkte til byggepladsen i såkaldte silo-systemer – og firmaet dækker hele Danmark med 535 store siloanlæg og 40 mindre anlæg til big-bags. 

5 overførselsanhængere
- Vi råder over i alt 13 køretøjer og har gennem tiden købt en del Kel-Berg overførselsanhængere hos Lastas. I år er det blevet til indkøb af en 4 aks. tiptrailer på 37 m3, og gennem de seneste år er det blevet til en investering i 5 overførselsanhængere til vores vognpark, fortæller direktør Maibrith Andersen. 

-Vi er meget tilfredse med samarbejdet med Lastas. Det er udmærket og pålideligt materiel, de tilbyder, så det bliver bestemt ikke sidste gang, at vi har handlet materiel hos Lastas, fastslår Maibrith Andersen.

Lastas takker for handlerne gennem årene.