Vi har handlet med Lastas siden 80´erne

Viggo Jensen Vognmandsforretning ApS


Viggo Jensen Vognmandsforretning i Frederikshavn har 12 lastbiler i stalden, og af dem er de fem med kran og påhængsvogn.

Det gør, at virksomheden altid kan tilbyde den bedste løsning til en opgave. Og firmaet breder sig da også vidt: Fra kranarbejde over maskintransport og specialtransport til blokvognskørsel – og meget mere. Viggo Jensen Vognmandsforretning har opgaver i hele kongeriget.

”Vi tilbyder en bred vifte af transportydelser. Vi har købt materiel hos Lastas siden 80´erne, og faktisk købte vi vores første sættevogn hos Lastas,” fortæller vognmand Poul Ole Jensen, der siden dengang jævnligt har kigget forbi Hedensted og købt nyt materiel.

Firmaet beskæftiger sig også med asfaltkørsel og har blandt andet NCC blandt kunderne. Et andet ben i forretningen er container-kørsel med blandt andet papir-, pap- og industriaffald.

”Med så alsidig en forretning har vi jævnligt brug for nyt materiel, og her fungerer samarbejdet med Lastas virkelig godt. De er gode til at tilpasse f.eks. en ny trailer efter vores ønsker, og der er altid mulighed for at få en god snak om produktet hos dem. Og så er de altid til at få fat på. Kel-Berg er et rigtig godt produkt, som er fuldt på højde med, hvad der ellers er at finde på markedet,” fortæller Poul Ole Jensen.

Og tilføjer:

”Det personlige tæller også rigtig meget, når man skal beslutte sig for en leverandør. Og hvad det angår, kan vi godt lide at handle med folk, du har kendt længe og ved, du kan stole på.”