Godt tilfredse

Vognmand Poul Pedersen Ejby

Vognmandsfirmaet Poul Pedersen Ejby ApS på Fyn sværger til kvalitets-trailerne fra Kel-Berg, og hos Lastas i Hedensted har de bl.a. hentet en 2-akslet Kel-Berg city-foldedørstrailer. Den gør god fyldest i firmaets natdistribution, for Poul Pedersen har specialiseret sig i nat-distribution af gods i hele Danmark – hovedsagelig for store auto-grossister.

Det er lykkedes firmaet at reducere lager-omkostningerne drastisk, idet godset ligger klar på bilerne, og dermed ikke tager plads op på et lager. Den fynske vognmandsforretning leverer hver nat gods til omkring 650 kunder fordelt over hele kongeriget.

”Vi er godt tilfredse med at handle materiel hos Lastas, hvor vi har investeret i mange Kel-Berg trailere,” fortæller Peter Pedersen, der også kan fortælle, om en anden gren af firmaets arbejdsområder – kørsel med skov-trailer.

”Vi har købt en 4-akslet Kel-Berg skovanhænger hos Lastas, som vi også er godt tilfredse med. Den kører blandt andet tømmer i Ribe-området, hvor vi står for at distribuere træet videre til forarbejdning til paller” siger Peter Pedersen.

Vognmand Poul Pedersen stiftede virksomheden i 1984, og han lagde ud med kun en enkelt lastbil. I dag har firmaet over 40 trækkende enheder, samt et bredt udvalg af trailere og anhængere.