Altid hurtig levering

Vognmandsfirmaet Allan & Jesper

Der er gang i den hos vognmandsfirmaet Allan & Jesper A/S i Toftlund. Det går nemlig super stærkt i firmaet, og derfor er det nyttigt at have en samarbejdspartner, som hurtigt kan levere nyt materiel, når travlheden brænder på.

”Det bedste ved at handle med Lastas, er, at der er meget hurtig levering. Når du står og skal bruge en trailer og bestiller den mandag, så står den færdig - klargjort og nylakeret, fredag i samme uge. Det er godt gået”, siger den ene af firmaets indehavere, Allan Jessen.

Allan & Jesper A/S blev stiftet i vinteren 2008. Vognmændene Allan Jessen og Jesper Hansen havde indtil da haft et tæt samarbejde, og de byttede blandt andet opgaver omkring kørsel af gods - så det lå lige for, at de slog aktiviteterne sammen i et nyt firma.

Siden er det gået slag i slag for virksomheden i det sønderjyske, og Allan & Jesper har blandt andet købt en 60 m3, 4- akslet Kel-Berg tiptrailer hos Lastas A/S i Hedensted. Tip-traileren gør nu god fyldest hos Allan & Jesper – blandt i virksomhedens egen grusgrav”.

Desuden gør vi en del brug af Lastas serviceværksted i Toftlund – det ligger jo lige om hjørnet. Vi har dog ikke haft nogen form for problemer med de trailere, vi har købt hos Lastas, men det er jo altid rart at vide, at der er god service lige om hjørnet”, siger Allan Jessen.