2 nye flotte Kel-Berg 4 akslet båndtrailere udleveret

til Lars Engbæk Nielsen

Lars Engbæk Nielsen kommer fra en vognmands familie og valgte at starte op som selvstændig i 2003. Lars Engbæk Nielsen har hurtigt vokset sig så stor at de i dag har 12 biler, til deres daglige kørsel med asfalt. Lars Engbæk Nielsen har for nyligt afhentet disse to flotte ny Kel-Berg 4 akslet tiptrailere fra Lastas i Hedensted.

Traileren er opbygget på et rødlakeret chassis, opsvejset i boks-profil af QSTE690, med kraftige forstærkninger, som gør chassiset meget stabilt. Den står på 4 stk. 9 tons BPW-aksel med tromlebremser og original BPW-luftaffjedring. Første aksel er løftbar over ekstra udstyrsstik og fjerde akse er løftbar samt selvstyrende.
 
Lastas har opbygget tipkassen i HARDOX med gulv som transportbånd, som er temperaturresistents. Traileren er opbygget med spidse topprofiler, så der ikke kan ligge materiale på kanten. Fronten af traileren er bygget lodret, så der er plads til en automatisk Camaro-rullepressening, med en buehøjde på 300 mm, som trækkes af en hydraulisk moter. Kassen er isoleret med 80 mm Rockwool. De udvendige sider er fremstillet af polerede rustfrie stålplader. 

Bagklappen er lodret monteret, som er hydrulisk styrbar, med en sensor for åbning af bagklappen.

Den nye trailer er leveret af 
Anders Larsen
fra Lastas

Vi takker for handlen og ønsker 
Lars Engbæk Nielsen
held og lykke med den nye tiptrailer i fremtiden.