Fire nye flotte Kel-Berg 2 akslet city-gardintrailere

til DanWEEE Recycling A/S

Det var en fornøjelse at kunne udlevere hele fire flotte nye 2 akslet Kel-Berg city-gardintrailer til DanWEEE Recycling A/S, som de har afhentet ved Lastas i Hedensted. DanWEEE Recycling A/S blev grundlagt i 2013 og er etableret og opbygget ud fra mange års erfaring, viden og kompetencer indenfor branchen af sortering og forædling af IT affald. DanWEEE Recycling A/S har kunder og samarbejdspartnere indenfor alle typer af virksomheder, institutioner og organisationer i hele Danmark, som servicerer både store og små virksomheder.

De nye Kel-Berg city trailere er opbygget på et chassis, som er opsvejst i I-profil, med stærke tværvanger og forstærkninger. Akslerne er 2x9 tons SAF-aksler med skivebremse og original SAF-luftaffjedring. Bremsesystemerne er et 2-ledet trykluftsmekanisk anlæg med EBS og asbestfrie bremsebelægninger. 

Selve opbygningen består af opbukkede og galvaniserede hjørnestolper med indbyggede gardinstrammere, et fast tag med presenning og har en indlæsningshøjde på 2.630 mm. Bunden er belagt med 30 mm botex plade og har 2 x 13 binderinge i kantskinne. Derudover er der monteret 3.000 kg. D-Hollandia lifte med 2.500 mm liftplade. Derudover er der monteret  to stk. arbejdslygter indvendig i kassen.

De nye city-gardintrailere er leveret af 
Jacob Jørgensen
fra Lastas

Vi takker for handlen og ønsker 
DanWEEE Recycling A/S
held og lykke med de nye city-trailere i fremtiden.