5 stk. flotte nye Kel-Berg 3 akslet special kærre

til transport af køreplader til E. Trasborg A/S

E. Trasborg A/S er en mellemstor familie virksomhed, som drives af anden generation og har ca. 30 års erfaring i kørepladeudlejning og disponerer i dag over 100.000 køreplader. De har ca. 35 ansatte og en vognpark på ca. 20 lastbiler. De er landsdækkende og er fordelt over 4 afdelinger i Herlev – Hinnerup – Asbo – Rødby og er den største virksomhed i Nordeuropa indefor deres speciale. I 2009 blev de kåret som Årets Transportvirksomhed, en spændende virksomhed som udvikler sig løbende.

De nye 3 akslet Kel-Berg kærre er på 24 tons og har et chassis med længdevanger opsvejsede til I-profiler i højstyrkestål. De har kraftige tværvanger og forstærkninger, som gør chassiserne ekstra stabile og med justerbar højde 4 x 50 mm. Kærrene har 3 stk. 9 tons BPW-aksler med original BPW-luftaffjedring med trommelbremse og er leveret med polerede ALU-fælger.

Kærrene har et 2-kreds trykluftsystem, parkeringsbremser og rangerventil samt EBS-bremsesystem af fabrikat Knorr/WABCO.

Kærrene er desuden udstyret med bukke til stål, stokkehuller, lygtebom med 2 x 3 baglygter, 6 stk. blitzblink i bag, sidemarkeringslygter, LED arbejdslygter og med krog på siden samt stålskærme.

De nye kærre er leveret af 
Anders Larsen
fra Lastas

Vi takker for handlen og ønsker 
E. Trasborg A/S
held og lykke med de nye kærre i fremtiden.