Lastas Trucks Danmark A/S leverer 7 stk. DAF XF 460 FT SSC AS-T

til Universal Transport & Flytteforretning

Det er ikke hver dag, man få lov til at udlevere syv flotte nye DAF XF 460 FT SSC AS-T. Som Universal Transport & Flytteforretning  har afhentet ved Lastas i Hedensted, af friske chauffører der glædede sig til at komme ud og køre i. Universal Transport & Flytteforretning er et erfarent firma, der fik sin start i 1991. De beskæftiger sig med alle former for flytte- og transportopgaver i både ind - og udland. Med en vognpark på godt 70 køretøjer, kan Universal Transport & Flytteforretning klare alle typer af opgaver - store som små. 

De nye DAFer er udstyret med en MX-13 motor, 6 cyl. og 12,9 liters Euro 6 motor, som yder 462 hk (340kW) ved 1425-1750 omdr./min. Derudover har motoren et imponerende drejningsmoment på hele 2300 Nm ved 1000-1425 omdr./min. Bilen er udstyret med en 12-trins AS Tronic-gearkasse, og den er ligeledes, fra fabrikken, blevet leveret med MX Engine Brake, en hydraulisk styret kompressionsbremse, der arbejder sammen med udstødningsbremsen, hvilket giver en høj samlet bremsekapacitet ved et lavt motoromdrejningstal. Space Cap førerhus med opvarmede spejle, gennemsigtig udvendig grøn solskærm over forrude og skylights på toppen. Derudover er bilen udstyret med en vand-til-luft kabinevarmer.

Lastas Trucks Danmark A/S har monteret 2 stk. LED arbejdslygter i toppen bag førerhus, 2 stk. rotorblink på taget og slingrelygter i bag, samt monteret klapbar ADR skilt i front og med 2 x 6 kg pulverslukkere monteret bag førerhuset. Dørkplade med trin i venstre side, samt er der monteret en stor aluminiumsbrændstoftank med integreret trin på 765 liter plus en ekstra på 430 liter, der sidder på hver sin side af chassiset plus en AdBlue-tank på 90 liter. Kabinen er spækket med detaljer som, Luxury Air førersæde med høj ryg, armlæn på førersæde, køleskabsskuffe, kaffemaskine, walkie m.m. 

De nye DAFer er leveret af 
Anders K. Larsen 
fra Lastas Trucks Danmark A/S

Vi takker for handlen og ønsker 
Universal Transport & Flytteforretning
held og lykke med de nye DAFer i fremtiden.