Flot Kel-Berg 2 akslet city-trailer udleveret

til Dilligencen ApS

Dilligencen Aps er et fynsk transportfirma, der blev etableret i 2002 og tilbyder ydelser inden for kurerkørsel, distribution og firmakørsel. Deres administration ligger i Odense Nord, mens vognparken – som består af 6 lastbiler – opererer via centralen på Holkebjergvej, Odense SV. Dilligencen Aps kører døgnet rundt over hele landet. De kører både med gardin- og boxtrailer, med alt lige fra breve, til pakker og godstransport med op til 33 paller pr. trækker. Det var en stor fornøjelse, at udlevere denne nye Kel-Berg 2 akslet city-trailer - fra Lastas i Hedensted. 

Den nye Kel-Berg gardintrailer er opbygget på et chassis, som er opsvejst i I-profil, med stærke tværvanger og forstærkninger. Akslerne er 2x10 tons SAF-aksel med skivebremse og original SAF-luftaffjedring. Bremsesystemet er et 2-ledet trykluftsmekanisk anlæg med EBS og asbestfrie bremsebelægninger. Styringen af den bageste aksel sker ved hjælp af et stangsystem med navnet Tridec.

Selve opbygningen består af opbukkede og stålhjørnestolper med indbyggede gardinstrammere, beklædt med bukkede stålprofiler, samt et fast tag med presenning. Derudover er der monteret en 2.500 kg. D-Hollandia lift med en 2.000 mm liftplade.

Den nye city-gardintrailer er leveret af 
Anders Larsen
fra Lastas

Vi takker for handlen og ønsker 
Dilligencen ApS
held og lykke med den nye city-trailer i fremtiden.