Endnu en flot Kel-Berg 1 akslet city-gardintrailer udleveret

til Vognmand Jørgen List A/S

Vognmand Jørgen List A/S er et mindre familiedrevet transportfirma i Juelsminde, der siden 1980 har håndteret sikker og professionel transport af enhver art. Virksomheden blev grundlagt af vognmand Jørgen List og hans kone Grethe. I 2009 overdrog de driften og ejerskabet til datteren og svigersønnen Lene og Kent, der i dag sammen med 10 andre medarbejdere fører virksomhedens værdisæt om en høj personlig service videre i den daglige drift til stor glæde og tilfredshed for alle deres kunder. Vognmand Jørgen List A/S har afhentet deres fabriksny Kel-Berg 1 akslet city-gardintrailer fra Lastas i Hedensted. 

Den nye Kel-Berg gardintrailer er opbygget på et chassis, som er opsvejset i I-profil, med stærke tværvanger og forstærkninger. Akslerne er 10 tons SAF-aksler med skivebremser og original SAF luftaffjedring. 

Bremsesystemet er et 2-ledet trykluftsmekanisk anlæg med EBS og roll-stability-program. Styringen af den bageste aksel sker ved hjælp af et stangsystem med navnet Tridec.

Selve opbygningen består af opbukkede og galvaniserede hjørnestolper med indbyggede gardinstrammere og et fast tag med pressening. 

Derudover er der monteret en 2500 kg. ZHD-lift med en 2000 mm liftplade, hvortil der er fjernbetjening for lift. 

Den nye city gardintrailer er leveret af 
Anders Larsen
fra Lastas

Vi takker for handlen og ønsker 
Vognmand Jørgen List A/S
held og lykke med den nye city-trailer.