Flot ny Kel-Berg 1 akslet city-gardintrailer udleveret

til Oskars Bud- & Flytteforretning

Oskars Bud- & Flytteforretning har afhentet deres fabriksny Kel-Berg 1 akslet city-gardintrailer fra Lastas i Hedensted. Oskars Bud- & Flytteforretning er et lokalt kurer- og flyttefirma i Silkeborg, Kjellerup og Ry. Der med næsten 30 års erfaring inden for firmakørsel, kurerkørsel, transportopgaver samt flytninger overalt i Danmark og det store udland. De er et fleksibelt firma med ca. 18 ansatte og 16 biler i alle størrelser af bl.a. varevogne, forvogne med foldedøre i siderne, kranbiler + mulighed for transport med hænger til at servicere deres kunder, virksomheder som private. 

Den nye Kel-Berg gardintrailer er opbygget på et chassis, som er opsvejset i I-profil, med stærke tværvanger og forstærkninger. Akslerne er 10 tons SAF-aksler med skivebremser og original SAF luftaffjedring. 

Bremsesystemet er et 2-ledet trykluftsmekanisk anlæg med EBS og roll-stability-program. Styringen af den bageste aksel sker ved hjælp af et stangsystem med navnet Tridec.

Selve opbygningen består af opbukkede og galvaniserede hjørnestolper med indbyggede gardinstrammere 
og et fast tag med pressenning. 

Derudover er der monteret en 2.500 kg. D’HOLLANDIA lift med ind- og udvendig kontakt i højre side. Samt er  der monteret et fast presenningtag, 24 stk. træplanker for deling med to stopler pr. side og en indvendig lampe ved topklap.

Den nye city gardintrailer er leveret af 
Jacob Jørgensen
fra Lastas

Vi takker for handlen og ønsker 
Oskars Bud- & Flytteforretning
held og lykke med den nye city-trailer.