Lastas Trucks Danmark A/S leverer DAF CF 370 FAR DC AS-T med

PM kran og tømmerlad til Winnie Trans

Det er ikke hver dag man få lov til at udlevere et så fint træk af en DAF CF 370 FAR DC med en PM 22 kran, som Winnie Trans har afhente ved Lastas i Hedensted. Winnie Trans finder man i et naturskønt område i Karrebæksminde, hvor Kurt Larsen startede op i 1988 som selvstændig vognmand sammen med sin kone og samarbejdspartner Winnie. 

Den nye DAF er udstyret med en dieselmotor MX-11, 6-cylindret, 10,8 liter, effekt 271 kW (369 hk) ved 1.650 o/min. Maks. moment 1.600 Nm ved 1.000-1.650 o/min. og med euro 6. Den er udstyret med fuld AS Tronic, 12-trins automatisk gearkasse med overdrive. Førerhus Day Cab med kofanger i galvaniseret stål, farvet glas og el-ruder. Elektrisk opvarmede hovedspejle og vidvinkelspejle. Derudover er den udstyret med en stålbrændstoftank på 390 liter samt en AdBlue-tank på 50 liter. Opbygningen i førerhuset er standard og er med indtræksfarve Earth, luftaffjedret Comfort Air og førersæde med høj ryg. 

Bag førerhus er der monteret en PM 22 kran med løftekapacitet op til 16,8 ton meter, med en max længde på 17,35 meter med løft på 700 kg, samt er der køler til hydraulik øjet. En kran der er velegnet til krævende opgaver og mange forskellige typer last. PM kraner er et italiensk produkt, der har mere end 50 år erfaring på lastbilkraner. Der er monteret et 7,2 m lad til tømmerfragt med kæpstokke i midten af ladet.

Den nye flotte DAF er leveret af 
Anders Larsen
fra Lastas

Vi takker for handlen og ønsker 
Winnie Trans
held og lykke med deres nye DAF i fremtiden.