En ny flot Kel-Berg 4 akslet gardintrailer

til LM Transport

LM Transport har afhentet deres nye og flotte Kel-Berg 4 akslet gardintrailer til 24 europaller, hos Lastas i Hedensted. LM Transport har gennemgået en markant udvikling siden starten i 1978, hvor Leif Møller satsede på egen vognmandsforretning og planlægningen foregik ved køkkenbordet i den private villa, mens fru Britta ordnede regnskaberne. I dag er datteren Maria blevet medejer, antallet af ansatte er vokset betragteligt og virksomheden har hovedsæde på Bodalen i Ans og sender hver dag næsten 100 biler ud på vejene i det meste af Danmark og det øvrige Europa.

Den nye gardintrailer har en bunden der er leveret med 28 mm hårdttræs planker nedlagt i galvaniserede omega profiler, som er fastgjort med galvaniserede skruer. En trailer der kan holde til mange år på vejen.

Traileren er opbygget på et letvægts chassis med længdevanger opsvejst i I-profil, St. 52.3, med stærke tværvanger og forstærkninger, som giver et meget stabilt chassis. Den har 4 stk. 9 tons SAF-aksler med SAF skivebremser og original SAF-luftaffjedring. Samt er der monteret liftaksel på fjerde aksel. Opbukkede galvaniserede hjørnestolper med indbyggede gardinstrammere. 

Traileren har en tilladt totalvægt på 48.000 kg og et tilladt bogietryk på 30.000 kg.

De nye trailer er leveret af 
Jan Bertelsen 
fra Lastas

Vi takker for handlen og ønsker
LM Transport
held og lykke med den nye trailer i fremtiden.