En ny flot Kel-Berg 3 akslet gardintrailer

til Esbjerg Gods A/S

Esbjerg Gods A/S har afhentet deres nye, flotte Kel-Berg 3 akslet gardintrailer - 34 europaller - hos Lastas i Hedensted. Esbjerg Gods A/S kører rundt over hele Danmark med deres 100 biler. Der bliver kørt døgnet rundt, året rundt. Esbjerg Gods A/S kører blandt andet med presseningsvogne, køle-frys transporter, kurér, distribution og outsourcing. De tager imod alle typer for transport, og sætter en ære i at aflevere til den aftalte tid. Deres 100 medarbejdere er altid i gang for at binde logistikken sammen i en travl hverdag. Sådan har Esbjerg Gods A/S udviklet sig siden starten i 1978.

Den nye gardintrailer er bygget med et fast tag af pressening, samt har traileren plads til 34 europaller. Bunden er leveret med 28 mm hårdttræs planker nedlagt i galvaniserede omega profiler, som er fastgjort med galvaniserede skruer. En trailer, der kan holde til mange år på vejen.

Traileren er opbygget på et letvægts chassis med længdevanger opsvejst i I-profil, St. 52.3, med stærke tværvanger og forstærkninger, som giver et meget stabilt chassis. Den har 3 stk. 9 tons SAF-aksler med original SAF-luftaffjedring, samt der er monteret liftaksel på tredje aksel. 

Bagenden består af stål-hjørnestolper med indbyggede gardinstrammere, og der er monteret en opretstående ZHD-Lift. 2.500 kg på bagenden, med indvendig kontakt og liftkontakt udvendig i begge sider. 

Traileren har en tilladt totalvægt på 40.000 kg og et tilladt bogietryk på 24.000 kg.

Den nye trailer er leveret af 
Anders Larsen 
fra Lastas

Vi takker for handlen og ønsker
Esbjerg Gods A/S
held og lykke med den nye trailer i fremtiden.