En ny flot Kel-Berg 3 akslet gardintrailer

til ITS Danmark A/S

ITS Danmark A/S har afhentet deres nye, flotte Kel-Berg 3 akslet gardintrailer - 34 europaller - hos Lastas i Hedensted. ITS Danmark A/S tilbyder ekspres-transporter overalt i Europa ved hjælp af deres kurér biler. Sammen med deres 67 europæiske samarbejdspartnere råder de til sammen over ca. 2.600 kurér biler.
ITS Danmarks fleksibilitet gør det muligt at afhente sendinger over alt i Europa indenfor få timer, uanset tidspunkt og dag. Derfor kan de levere indenfor 12 til 30 timer.

Den nye gardintrailer er bygget med et boltmonteret skydetag monteret på kraftige forbukkede aluminiumsvangere, samt traileren har plads til 34 europaller. Bunden er leveret med 28 mm hårdttræs planker nedlagt i galvaniserede omega profiler, som er fastgjort med galvaniserede skruer. En trailer, der kan holde til mange år på vejen.

Traileren er opbygget på et letvægts chassis med længdevanger opsvejst i I-profil, St. 52.3, med stærke tværvanger og forstærkninger, som giver et meget stabilt chassis. Den har 3 stk. 9 tons BPW-aksler med original BPW-luftaffjedring. 

Bagenden består af opbukkede galvaniserede hjørnestolper med indbyggede gardinstrammere. 
Traileren har en tilladt totalvægt på 40.000 kg og et tilladt bogietryk på 24.000 kg.

Den nye trailer er blevet leveret med 2 stk. rustfri stålværktøjskasser.

Den nye trailer er leveret af 
Anders Larsen 
fra Lastas

Vi takker for handlen og ønsker
ITS Danmark A/S
held og lykke med den nye trailer i fremtiden.