Ny flot 3 akslet Kel-Berg city gardintrailer

til Ole Tietze ApS

Gennem 27 år har Ole Tietze haft sin vognmandsforretning, men nu er der kun nogle få biler tilbage, som han bruger til at køre træpiller med. Som vognmand kørte Ole Tietze med træpiller fra Sverige til Danmark. Vognmandsforretningen begyndte på hjemmeadressen i Gørslev. Da salget af træpillerne kom ind i billedet, blev der etableret et lager i Sliminge, og senere lejede Ole Tietze ApS sig også ind i Næstved. Virksomheden består af far, Ole Tietze, og søn, Lauritz Tietze, samt en chauffør i Næstved. Ole Tietze ApS har for nylig afhentet deres fabriksny 3 akslet Kel-Berg city gardintrailer hos Lastas i Hedensted. 

Den nye Kel-Berg city gardintrailer er opbygget på et chassis, som er opsvejset i I-profil af St.52-3 og har stærke tværvanger og forstærkninger. Traileren kører på 3 x 9 tons SAF-aksler med SAF- Intradisc og skivebremser. Bremsesystemet er et 2-ledet trykluftsmekanisk anlæg med EBS, Roll-Stability-Program og med asbestfrie bremsebelægninger. Styringen af den bagerste aksel sker ved hjælp af et stangsystem, som hedder Tridec. Leveres med selvstyrende bagaksel.

For- og bagparti består af stål-hjørnestolper med indbyggede gardinstrammere. Traileren er leveret med et godkendt truckbeslag i bagenden, som opfylder alle de nye krav.

Den nye trailer er leveret af 
Jacob Jørgensen 
fra Lastas

Vi takker for handlen, og ønsker 
Ole Tietze ApS
held og lykke med den nye trailer i fremtiden.