Flot Kel-Berg 3 akslet 24 tons maskinanhænger udleveret

til PR Transport ApS

PR Transport ApS har fået udleveret denne flotte Kel-Berg 3 akslet 24 tons maskinanhænger fra Lastas i Hedensted. PR Transport ApS er et solidt lille transport-firma med over 20 års erfaring indenfor et bredt område af kørsel blandt andet med levering af sand, ral, muld, granit og fliser, samt grab- og krankørsel, træfældning, rendegraveri og bortkørsel af affald m.m. De servicerer en bred skare af både private og erhvervsrettede kunder.

Den nye Kel-Berg 3 akslet maskinanhænger er på 24 tons og har en ladlængde på 7.200 mm. Chassis med længdevanger opsvejst til I-profiler i højstyrkestål. Den har stærke tværvanger og forstærkninger, som gør chassiset ekstra stabilt. Chassiset har beslag på 300 mm forbredning i hver side. Anhængeren har 3 stk. 9 tons BPW-aksler med original luftaffjedring og trommelbremse. 

Bunden er fremstillet af 70 mm træplanker og har 5/7 mm ståldørkplader over hjulene. Den har en boltforskydelig træktriangel, 6 x 100 mm, med 57,5 mm trækøje.
Der er 2 hydrauliske opkørselsramper ilagt træplanker samt 2 opklappelige støtteben i bagenden til brug ved læsning. Anhængeren er udstyret med flotte sølvfarvede stålfælge

Den nye anhænger er leveret af 
Anders Larsen
fra Lastas

Vi takker for handlen og ønsker 
PR Transport ApS  
held og lykke med den nye anhænger i fremtiden.