En flot ny Kel-Berg 3 akslet Maxi-Flex gardintrailer

til Brdr. Kjelddahl Transport A/S

Brdr. Kjelddahl Transport A/S har afhentet deres nye og flotte Kel-Berg 3 akslet Maxi Flexi gardintrailer - 34 europaller - hos Lastas i Hedensted. Brdr. Kjelddahl A/S blev stiftet den 1. jan. 1988 af brødrene Søren Peter Kjelddahl og Jens Kristian Kjelddahl, med kartoffel produktion af høj kvalitet som hovedaktivitet. Et firma som Brdr. Kjelddahl Transport A/S er i konstant udvikling. Deres ønske for firmaet, da det blev startet, var at skabe kvalitet og mener, at med hårdt arbejde har de opnået dette og vil bestræbe sig på at forbedre sig hele tiden, så deres ønske om at levere kvalitet består mange år endnu.

Den nye gardintrailer har en bund, der er leveret med 28 mm hårdttræs planker nedlagt i galvaniserede omega profiler, som er fastgjort med galvaniserede skruer. Der er 6 stk. forskydelige sidestolper med bræddeholdere og 24 træbrædder. En trailer, der kan holde til mange år på vejen.

Traileren er opbygget på et letvægts galvaniseret chassis med længdevanger opsvejst i I-profil, St. 52.3, med stærke tværvanger og forstærkninger, som giver et meget stabilt chassis. Den har 3 stk. 9 tons BPW-aksler med trommelbremse og original BPW-luftaffjedring. 

Traileren har en tilladt totalvægt på 42.000 kg og et tilladt bogietryk på 24.000 kg, samt er den XL godkendt.

De nye trailer er leveret af 
Anders Larsen 
fra Lastas

Vi takker for handlen og ønsker
Brdr. Kjelddahl Transport A/S
held og lykke med den nye trailer i fremtiden.