Ny flot Kel-Berg 3 akslet 24 tons halvrund tipkærre udleveret

til Ans Vognmandsforretning A/S

Ans Vognmandsforretning blev grundlagt i 1957 af Jens og Astrid Mortensen. Firmaet blev i 1998 overtaget af de nuværende ejere Inge Mortensen og Bente Stokholm. Ans Vognmandsforretning har i dag ansat 19 medarbejdere i vognmandsforretningen. Deres kerneområder er entreprenør kørsel samt kran- og blokvognskørsel. De kører primært for Munch asfalt, men også diverse entreprenører og lokal kørsel. Det var derfor en fornøjelse at udlevere denne halvrunde 3 akslet Kel-Berg tipkærre på 24 tons fra Lastas i Hedensted.

Den 3 akslet Kel-Berg tipkærre her en tilladt totalvægt på 24.000 kg. Den ruller på 3 stk. 9 tons BPW-aksler med tromlebremser og original BPW-luftaffjedring. 

Sider og bunde er af svøb og har 7 mm specialvalset aluplade, ekstra slidstærke forvæg af 4 mm aluplade og kraftige forsmæksforstærkninger af alu. Topvangerne er af kraftige ALU-profiler med forstærkningsbånd i U-profil og anlægsgummiklodser til chassisets vanger. Galvaniserede beslag til tiprør er monteret med bolte i bunden. Der er 80 mm isolering på svøb og front er afdækket med en spejlblank, rustfri plade. Der er 50 mm isolering i den  nederste del af svøb, af overhæng i bag.

Indvendig er der tophængt bagklap med pneumatisk åbne- og lukkesystem. Bagklappen er fremstillet af en 5 mm plade, med kraftige alu-kantrammer. Tophængslerne er flyttede ca. 180 mm frem, for 10% ekstra åbning ved aflæsning. Bagsmæk åbner med antenne-ventil ved tip.

Den nye rund tipkærre er leveret af 
Jan Bertelsen
fra Lastas

Vi takker for handlen og ønsker 
Ans Vognmandsforretning A/S
held og lykke med den nye tipkærre i fremtiden.