Flot Kel-Berg 3 akslet sværlasttrailer udleveret

til Jens Aage Daugaard Transport

Jens Aage Daugaard Transport har 10 ansatte og 10 biler – bland andet en forvogn med lift, trækkere med 17 tons/meter kran, gardintrailere med eller uden lift og åbne trailere. De er alsidige i deres opgaveløsninger med alt indenfor industrigods, om det er højt, langt, bredt eller på nogen anden måde omfangsrigt. Samt råder de over et stort lagerhotel. De sørger altid for at have det sidste nye materiale, som opfylder lovens krav til miljø m.m. Det var derfor en fornøjelse at udlevere denne flotte Kel-Berg 3 akslet sværlasttrailer fra Lastas i Hedensted.

Den nye 3 akslet. Kel-Berg sværlasttrailer ruller på 3 stk. 9 tons SAF-aksler med SAF Intradisc og skivebremser. Der er 6 stk. dæk af anerkendt fabrikat, med stålfælge i sølvfarve. Bunden er af 28 mm hårdttræs planker nedlagt i galvaniserede omega profiler, som er fastgjorte med galvaniserede skruer, der er velegnet for åben lad. Et Heavy Duty chassis med længdevanger opsvejset i I-profil st. 52.3 samt ekstra svær flangetykkelse, for ekstra stivhed.

Tætsiddende IPE100 tværvanger i hele trailers længde og meget kraftig UNP160 kantskinne, som er glat udadtil. Som lastsikring er der 2 x 9 stk. svære binderinge i kantskinnen - som kan anvendes til stabling af trailer.

Den nye sværlasttrailer er leveret af 
Anders Larsen 
fra Lastas A/S

Vi takker for handlen og ønsker 
Jens Aage Daugaard Transport
held og lykke med den nye trailer i fremtiden.