Ti nye Kel-Berg 2 akslet city-gardintrailere udleveret

til Universal Transport & Flytteforretning

Det er ikke hver dag man få lov til at udlevere ti nye 2 akslet Kel-Berg city-gardintrailer, der er XL godkendt til Universal Transport & Flytteforretning, som har afhentet dem ved Lastas i Hedensted. Universal Transport & Flytteforretning er et erfarent firma, der fik sin start i 1991, som beskæftiger sig med alle former for flytte- og transportopgaver i både ind- og udland. Med en vognpark på godt 70 køretøjer, kan Universal Transport & Flytteforening klare alle opgaver - store som små. 

De nye Kel-Berg city trailere er opbygget på et chassis, som er opsvejst i I-profil, med stærke tværvanger og forstærkninger. Chassiserne er forberedt til opretstående lift med 3-delte lygtekasser. Akslerne er 2x10 tons SAF-aksler med skivebremse og original SAF-luftaffjedring. Bremsesystemerne er et 2-ledet trykluftsmekanisk anlæg med EBS og asbestfrie bremsebelægninger. Styringen af de bagerste aksler sker ved hjælp af et stangsystem med navnet Tridec. Trailerne er XL godkendt.

Selve opbygningen består af opbukkede og galvaniserede hjørnestolper med indbyggede gardinstrammere og et fast tag med presenning. Derudover er der monteret 2.500 kg. D-Hollandia lifte med 2.000 mm liftplade, hvortil der er liftkontakt både ind- og udvendigt samt fjernbetjening. Derudover er der monteret ladestik til el-hund, samt er de alle speciel bygget til vindue- og køkkenindustrien.

De nye city-gardintrailere er leveret af 
Anders Larsen
fra Lastas

Vi takker for handlen og ønsker 
Universal Transport & Flytteforretning
held og lykke med de nye city-trailere i fremtiden.