Flot Kel-Berg 4 akslet tiptrailer 32 m3 udleveret til

Forlev Vognmandsforretning A/S

Forlev Vognmandsforretning A/S er grundlagt i 1925 og fremtræder i dag som en moderne virksomhed, der udfører næsten alle former for transportopgaver. I de seneste år er de gået meget ind for kørsel af dagrenovation og i øjeblikket har de 11 biler beskæftiget med indsamling af dagrenovation. Forlev Vognmandsforretning A/S har for nyligt afhentet denne flotte ny Kel-Berg 4 akslet tiptrailer 32 m3 fra Lastas i Hedensted.

Traileren er opbygget på et blålakeret chassis, opsvejset i boks-profil af QSTE690, med kraftige forstærkninger, som gør chassiset meget stabilt. Den står på 4 stk. 9 tons BPW-aksel med tromlebremser og original BPW-luftaffjedring. Første aksel er løftbar og fjerde aksel er løftbar samt selvstyrende. På chassiset er der monteret arbejdsplatform af galvaniseret stål med sikkerhedsgelænder.

Lastas har opbygget tipkassen med en opbukket plade, der har en kraftig bund på ekstra 7 mm (i alt 14 mm). Sider og bund er fremstillet i rullet svøb af en 7mm alu-plade i speciel slidstærk kvalitet.

Tophængt bagklap med pneumatisk åbne- og lukkesystem med 3/2 vejs ventil monteret på chassis for automatisk åbning. Ekstra manuel 5/3  ventil for åbning af bagklap uden at tippe op, eller for tipning uden åbning af fingre. Bagklap er fremstillet af 40 mm plade med kraftig kantrammer. På kassen ligger en kraftig rullepresenning med rør.

Den nye trailer er leveret af 
Jacob Jørgensen
fra Lastas

Vi takker for handlen og ønsker 
Forlev Vognmandsforretning A/S
held og lykke med den nye tiptrailer i fremtiden.