Flot Kel-Berg 4 akslet tiptrailer udleveret

til Hemmingsen Transport ApS

Hemmingsen Transport ApS har altid været fuld tilfreds med Kel-Berg tiptrailer fra Lastas. Han anbefaler den gerne til andre, da produktet lever op til de krav der bliver forventet af den. Hemmingsen Transport ApS har for nyligt afhentet denne flotte nye Kel-Berg 4 akslet tiptrailere fra Lastas i Hedensted.

Traileren er opbygget på et rødlakeret chassis, opsvejset i boks-profil af QSTE690, med kraftige forstærkninger, som gør chassiset meget stabilt. Den står på 4 stk. 9 tons BPW-aksel med tromlebremser og original BPW-luftaffjedring samt hæve-/sænke funktion. Første og tredje aksel er løftbar og fjerde akse er selvstyrende. Traileren har en tilladt totalvægt på 48 tons, samt et tilladt boogietryk på 30 tons.
 
Lastas har opbygget tipkassen med sider med 40 mm alumiumsprofiler, samt en forvæg af 4,5 mm ALU plade med kraftige ALU forsmækninger. Bunden er fremstillet af en 5 mm aluminiumsplade, med tværvanger under bunden af ALU U-profil. Galvaniserede beslag til tiprør er monteret under bunden på traileren. Tophængt bagklap med pneumatisk åbne- og lukkesystem med 3/2 vejs ventil monteret på chassis for automatisk åbning. Ekstra manuel 5/3 ventil for åbning af bagklap uden at tippe op, eller for tipning uden åbning af fingre. Bagklappen er flyttet ca. 300 mm frem for 15% ekstra åbning ved aflæsning. Bagklappen er fremstillet af 40 mm plade med kraftig kantrammer. Traileren er leveret med sølvfarvede stålfælge.

Den nye trailer er leveret af 
Jacob Jørgensen
fra Lastas

Vi takker for handlen og ønsker 
Hemmingsen Transport ApS
held og lykke med den nye tiptrailer i fremtiden.