Flot Kel-Berg 4 akslet tiptrailer udleveret

til Vognmand Alex Olsen ApS

Vognmand Alex Olsen ApS er en gammel velrenommeret vognmandsforretning, som blev grundlagt tilbage i 1978 af Alex Olsen selv. I dag, mere en 35 år senere, er Alex Olsen stadig ejer og leder af vognmandsforretningen. Gennem årene er der sket mange ting, og forretningen har været under udvikling og tilpasning konstant. Det betyder, at de i dag kan tilbyde en lang række ydelser indenfor transport og spedition, til glæde og gavn for kunderne.
Vognmand Alex Olsen ApS har for nyligt afhentet denne flotte ny Kel-Berg 4 akslet tiptrailer fra Lastas i Hedensted.

Traileren er opbygget på et grålakeret chassis, opsvejset i boks-profil af QSTE690, med kraftige forstærkninger, som gør chassiset meget stabilt. Den står på 4 stk. 9 tons BPW-aksel med tromlebremser og original BPW-luftaffjedring. Første aksel er løftbar og fjerde akse er selvstyrende.

Lastas har opbygget tip kassen i 40 mm indvendige forstærkede alu. planker, med 4 mm gods på inderside, 2 mm gods på ydeside. Forvæg af 4,5 mm alu. plade med kraftige alu. forsmækforstærkninger. Bunden er fremstillet af 7 mm gennemgående aluminiumsplade i specielt slidstærkt kvalitet. Tophængt bagklap med pneumatisk åbne- og lukkesystem med 3/2 vejs ventil monteret på chassis for automatisk åbning. Bagklap er fremstillet af 40 mm alu. profiler med kraftig alu. kantrammer.

Den nye trailer er leveret af 
Anders Larsen
fra Lastas

Vi takker for handlen og ønsker 
Vognmand Alex Olsen ApS
held og lykke med den nye tiptrailer i fremtiden.