Flot Kel-Berg 4 akslet tiptrailer 61,5 m3

udleveret til Vognmand John Maj A/S

I 1979 startede John Maj som et familieejet aktieselskab, der drev vognmandsforretning. I årenes løb er nye aktiviteter kommet til og der er sket en opdeling og omfordeling således at den samlede koncern i dag består af 3 juridiske enheder, nemlig: John Maj A/S, der driver autoværksted til last- og personvogne samt Schytte´s Dæk-center. Vognmand John Maj driver vognmandsforretning med ca. 50 lastvognstog, dels egne og dels køb af fremmede bilers transporter.Vognmand John Maj A/S har for nyligt afhentet denne flotte ny Kel-Berg 4 akslet tiptrailer 61,5 m3 fra Lastas i Hedensted.

Traileren er opbygget på et rødlakeret chassis, opsvejset i boks-profil af QSTE690, med kraftige forstærkninger, som gør chassiset meget stabilt. Den står på 4 stk. 9 tons SAF-aksel med skivebremser. Første aksel er løftbar og fjerde aksel er løftbar samt selvstyrende. 

Lastas har opbygget tipkassen med en opbukket plade, der har en kraftig bund på 5 mm af aluminium. Sider er fremstillet i 40 mm alumiumsprofiler. 

Tophængt bagklap med pneumatisk åbne- og lukkesystem med 3/2 vejs ventil monteret på chassis for automatisk åbning. Ekstra manuel 5/3  ventil for åbning af bagklap uden at tippe op, eller for tipning uden åbning af fingre. Bagklap er fremstillet af 40 mm plade med kraftig kantrammer. På kassen ligger en rullepressening med rør.

Den nye trailer er leveret af 
Anders Larsen
fra Lastas

Vi takker for handlen og ønsker 
Vognmand John Maj A/S
held og lykke med den nye tiptrailer i fremtiden.