Flot Kel-Berg 4 akslet tiptrailer 61,5 m3 udleveret

til Vognmand Kim Christensen A/S

Firmaet Vognmand Kim Christensen A/S har i årene 1995-2012 været et enkeltmandsejet vognmandsfirma. Med virkning fra 1. april 2012 indgik de et formelt samarbejde med M. Larsen Vognmandsfirma A/S. Sammen har de valgt at danne aktieselskabet, Vognmand Kim Christensen A/S. Som hidtil udfører de alle former for transport med det nyeste materiel samt veluddannede chauffører. Firmaet beskæftiger nu 17 chauffører, og 1 funktionær. Deres hovedbeskæftigelse er sand- og grus- transport til betonværker, elementfabrikker samt kørsel for entreprenører og håndværkere. Vognmand Kim Christensen A/S har for nyligt afhentet denne flotte nye Kel-Berg 4 akslet tiptrailer 61,5 m3 fra Lastas i Hedensted.

Traileren er opbygget på et rødlakeret chassis, opsvejset i boks-profil af QSTE690, med kraftige forstærkninger, som gør chassiset meget stabilt. Den står på 4 stk. 9 tons BPW-aksel med trommelbremser. Første og tredje aksel er løftbar samt er fjerde aksel selvstyrende. 
Lastas har opbygget tipkassen med sider fremstillet i 40 mm aluminiumsprofiler. Bunden er fremstillet ef en aluminiumsplade på 5 mm. 

Tophængt bagklap med pneumatisk åbne- og lukkesystem med 3/2 vejs ventil monteret på chassis for automatisk åbning. Ekstra manuel 5/3 ventil for åbning af bagklap uden at tippe op, eller for tipning uden åbning af fingre. Bagklap er fremstillet af 40 mm plade med kraftig kantrammer. På kassen ligger en rød automatisk rullepressening.

Den nye trailer er leveret af 
Jacob Jørgensen
fra Lastas

Vi takker for handlen og ønsker 
Vognmand Kim Christensen a/s
held og lykke med den nye tiptrailer i fremtiden.