Flot Kel-Berg 3 aks. nedb. maskintrailer med udtræk

til Johs Sørensen & Sønner Århus A/S

Johs Sørensen & Sønner Århus A/S er en virksomhed der kan løse mange typer opgaver, med fx. bygge- og anlægskørsel, kran- og specialtransport, transport på åbne og lukkede biler, indsamlings- og distributionsløsninger m.v., med mange års erfaring. Deres faste opgaver udarbejdes fra den Østjydske region og ud i resten af Danmark eller for den sags skyld i udlandet. Så det var en stor fornøjelse, at udlevere deres nye Kel-Berg 3 akslet nedbygget maskintrailer med udtræk fra Lastas i Hedensted.

Den nye Kel-Berg trailers centralvange er opsvejst  i højstyrkestål, hvor sektionerne forskydes ind i hinanden. Der er monteret to stk. dobbelte hydrauliske ramper. 

Til sikring af forskellige typer last, er der monteret seks par binderinge med et max træk på 5.000 kg samt to par binderinge med et max træk på 10.000 kg. De tre aksler er 9 tons SAF-aksler med original SAF luftaffjedring og hæve/sænke funktion, hvoraf tredje aksel er medstyrrende drejbar, der kan låses over baklys eller med kontakt på siden.Traileren er leveret med reservehjul monteret på fronten, samt to stopklodser på siden af halsen.  

Den nye trailer er leveret af 
Jan Bertelsen 
fra Lastas

Vi takker for handlen og ønsker 
Johs Sørensen & Sønner Århus A/S
held og lykke med den nye trailer i fremtiden.