Flot blå Kel-Berg 4 aks. nedb. maskintrailer med utræk

til Bøje kran- og maskintransport A/S

Bøje kran- og maskintransport A/S har en solid erfaring med opgaver indenfor transport. De udføre stort set alle typer opgaver også indefor specielle løft med kran eller transport, ingen opgave er en hindring kun en udfordring. De råder også over 1.000 m2 stort opvarmet lagerhotel, så de kan tilbyde deres kunder, at deres gods kan stå trygt og sikkeret under opsyn. Derfor var det en stor fornøjelse, at kunne udlevere deres nye Kel-Berg 4 akslet nedb. maskintrailer  med utræk, fra Lastas i Hedensted.

Den nye Kel-Berg trailers centralvange er opsvejst  i højstyrkestål, hvor sektionerne forskydes ind i hinanden. Kraftigt chassis som er egnet til tunge opgaver. 

Til sikring af forskellige typer last, er der monteret ni par bindestænger i kantrame samt 3 x 6 sokler 80 x 50 mm i kantskinne. De fire aksler er 9 tons SAF-aksler med original SAF luftaffjedring og hæve/sænke funktion, hvoraf  første aksel er løftbar og fjerde aksel er medstyrrende drejbar, der kan låses over baklys. 

Traileren har et  2-leder trykluft-mekanisk bremseanlæg med 80 L ståltank samt ABS-bremsesystem af fabrikat Knorr/WABCO.

Den nye trailer er leveret af 
Jacob Jørgensen 
fra Lastas

Vi takker for handlen og ønsker 
Bøje kran- og maskintransport A/S
held og lykke med den nye trailer i fremtiden.