Flot ny Kel-Berg/Knapen 3 akslet Walking Floor trailer

udleveret til Eurobulk Logistics A/S

EUROBULK Logistics A/S er en større transport virksomhed med mange års erfaring indenfor transport og spedition. Med speciale indenfor transport af løsgods i tipper og walkingfloor, flydende levnedsmidler i tankvogne og af løsgods i silovogne. EUROBULK Logistics A/S blev i 2003 GMP certificeret som den første transport- og speditionsfirma i Danmark. Det var med stor glæde at kunne udlevere denne flotte 3 akslet Walking Floor trailer, fra Lastas i Hedensted til Eurobulk Logistics A/S.

Den nye Kel-Berg/Knapen trailer er opbygget på et selvbærende stålchassis. Kongeboltkonstruktion er svær/stabil stålprofil. Aluminiums-hjælperamme for selvbærende konstruktion, for mindre egenvægt og større volumen. Traileren står på tre stærke 9 tons BPW-aksler med intradisc skivebremser. Det giver en tilladt totalvægt på hele 40.000 kg vogntog.

Kassens sider er 3/2 mm tyk og 600 mm brede aluminiumssider som er fuld svejst indvendig. Special overkantprofil med løbeskinne for aluminium skillevæg som har frigang over bund på ca. 100 mm. Bunden er et Cargo Floor CF 500 SL-C system med 8 mm aluminiums bundbrædder i glat udgave, med CF betjening som er monteret i venstre side. I front er der monteret en luftbro som er 1.000 mm høj, gang med trin i højre og venstre side. Bagdøre i aluminiumsprofiler samt er der monteret en 3-trins stige og på siderne er der monteret kost- og skovlbeslag, plastværktøjskasse i venstre side foran aksler samt 3 mtr. stige og stopklodser. På toppen en alm. rullepresenning.

Den nye trailer er leveret af 
Anders Larsen
fra Lastas A/S

Vi takker for handlen og ønsker 
Eurobulk Logistics A/S
held og lykke med den nye trailer i fremtiden.