Kel-Berg 4 aks. gardintrailer med truckbeslag

til Stentransporten Vissenbjerg ApS


Stentransporten Vissenbjerg ApS har afhentet deres fabriksnye Kel-Berg 4 akslet gardintrailer med truckbeslag, ved Lastas i Hedensted. Stentransporten Vissenbjerg ApS er en vognmandsforretning der gør sig i landsdækkende transport, af logistik og distibution af gods som kræver kran. Hovedparten af deres aktiviteter foregår i byggebrancen, med transport af mur- og tagsten, klinker, porebeton, storsække, juletræer samt elementer. Derudover tilbyder de lagerhotel med både uden- og indendørs lagerplads. De håndtere, ompakker og lagre vare, for efterfølgende at distribuere det ud i hele landet. Derudover tilbyder de også kranlogistik, med distibution af kundens varer fra 1 eller flere udgangspunkter, til hele Sydsverige og Nordtyskland. 

Chassis opbygning:
▪ Letvægts chassis med længdevanger opsvejst i I-profil af St.52-3
▪ Stærke tværvanger og forstærkninger, som giver meget stabilt chassis
▪ Cyklistværn i højre side
▪ Truckbeslag i bag

Gardin opbygning:
▪ Skydetag med 70% åbning monteret på kraftige forbukkede alumuniums vangere
▪ 6 stk. forskydelige sidestolper med bræddeholdere og 24 brædder
▪ Bund belagt af 28 mm hårdttræsplanker
▪ Lastsikring af 4 stk. binderinge i for- og bagende, 13 sæt 2,5 tons binderinge i kantskinne og 3 x 6 stk. 80 x 50 mm sokler der flugter på tværs

Traileren leveres med 4 x 9 tons SAF-aksler med skivebremser og original SAF-luftaffjedring med hæve/sænk samt er 4. aksel er selvstyrende. Traileren er XL godkendt og har en tilladt totalvægt på 48.000 kg.

Den nye gardintrailer er leveret af 
Anders Larsen
fra Lastas Trucks Danmark A/S

Vi takker for handlen og ønsker 
Stentransporten Vissenbjerg ApS 
held og lykke med den nye gardintrailer i fremtiden.