Give Sværgods kan køre hjem til Give

med en ny Faymonville 3 akslet Innlader

Give Sværgods er for nyligt kørt fra Lastas i Hedensted med deres nye Faymonville 3 akslet Innlader. Give Sværgods er sværvægterne i Danmark indefor specialtransport af sværgods. De har mere end 30 års erfaring indenfor specialtransporter af stort set alt, lige meget om det er meget tungt, bredt og/eller meget højt, har de det rette materiale til opgaverne. Derudover løser de også kranopgaver i de største dele af Jylland og på Fyn, samt bådtransport med kran over hele Europa. Ved siden af dette ejer og driver de Danmarks eneste ammoniakterminal og Nordens største ammoniak-distributionscenter. 

Trailerens chassis opbygning:
▪ Svanehals med ståldørkplade på ladflade
▪ Hydraulisk anordning for tilpasning af skammelhøjde
▪ Indvendig lad med kraftig vinkelskinne i bund for ladrammer
▪ Kraftig opbygget siderammekonstruktion, med kraftig baglåge som er hængslet i venstre side og med hydraulisk lukkeanordning
▪ Nederste del af bagramme opklapbar, for bagudragende dele
▪ Indvendig ladbredde med skrå baghjørner for lettere læsning
▪ 2 par nedsænkede surringer på repos, samt 6 par på overkant bagramme
▪ Alle surringer er for 5.000 kg træklast

Traileren leveres med 3 x 9 tons BPW-aksler med tromlebremser, ophængt i hydraulisk enkel taggregater med hæve/sænk anordning. Liftaksel på 1. og 3. aksel.  Samt er der bl.a. monteret stige, værktøjskasser, 2 hydrauliske forskydelige lastsikringer overrammer i bag og 2 ekstra bagudvendende surringer på bagvange.

Den nye trailer er leveret af 
Anders Larsen
fra Lastas Trucks Danmark A/S

Vi takker for handlen og ønsker 
Give Sværgods
held og lykke med den nye trailer i fremtiden.