Brædstrup Vognmandsforretning A/S kan køre hjem

med en ny Kel-Berg 4 akslet maskinanhænger


Brædstrup Vognmandsforretning A/S er for nyligt kørt fra Lastas i Hedensted med deres nye Kel-Berg 4 akslet maskinanhænger. Brædstrup Vognmandsforretning A/S er et familieejet firma med start i 1966, der i dag drives af 2. og 3. generation. De råder over otte lastbiler, bl.a. en 7-akslet vogn til entreprenøropgaver, hvor syv af dem er kranbiler med løft fra 22 til 110 tonsmeter og rækkevidde op til 36 meter, som de udfør opgaver med i hele Danmark. Derudover har de specialiseret sig i at udleje containere til byggeaffald, brændbart affald og haveaffald m.m. samt råder de over et stort antal køreplader i flere forskellige tykkelser, som de udlejer for en kortere eller længere periode. Ved siden af dette har de også to lagerpladser i Brædstrup med materialer af alt fra det fineste sand til store kampesten – og alt det midt imellem. 

Chassis opbygning:
▪ Længdevanger opsvejset i I-profil af St.53.2
▪ Stærke tværvanger og forstærkninger, som giver et meget stabilt chassis
▪ Har beslag for 300 mm forbredning i hver side
▪ Stålbund i forenden, herefter 70 mm træplanker
▪ 2 stk. enkeltramper i bag med hydraulisk sideforskydning
▪ 2 stk. nedklappelige støtteben til bagenden
▪ Lastsikring med kæpstokkehuller inkl. 12 stk. kæp-stokke, 3 par rundjern forrest i kantramme til surring, 1 par 5 tons surringsringe, 6 par 10 tons rundjern til surring og 5 par 5 tons surringsringe i kantramme
▪ Monteret rustfri værktøjskasse i venstre side
▪ Monteret åben galvaniseret strøkasse i højre side

Anhængeren er leveret med 4 x 10 tons SAF-aksler med tromlebremser med original SAF luftaffjedring og hæve-/sænkeventil. 

Den nye maskinanhænger er leveret af 
Anders Larsen
fra Lastas Trucks Danmark A/S

Vi takker for handlen og ønsker 
Brædstrup Vognmandsforretning A/S
held og lykke med den nye anhænger i fremtiden.