Lastas har leveret en ny Kel-Berg

1 akslet city gardintrailer til Ribe Flaskecentral A/S


Ribe Flaskecentral A/S har afhentet deres fabriksnye Kel-Berg 1 akslet city gardintrailer, ved Lastas i Hedensted. Ribe Flaskecentral A/S startede i 1976 og fik et generationsskifte i 2005. Med deres 3 lastbiler sørger de for hjemtransport af de indsamlede flasker, husholdningsglas, plast og metal emballage i Region Syddanmark og det meste af Region Midtjylland. Til deres behandlingsanlæg i Ribe, som bliver betjent af 15 medarbejdere. De første mange år blev flaskerne sorteret med håndkraft, i forhold til i dag hvor de bliver de sorteret på et topmoderne sorteringsanlæg. De rene produkter sælger de til genbrug og genanvendelse.

Chassis opbygning:
▪ Længdevanger opsvejst i I-profil
▪ Stærke tværvanger og forstærkninger, som giver meget stabilt chassis 
▪ Cykelistværn i begge sider

Gardin opbygning:
▪ Alu.tag med fast tag
▪ Monteret D-Hollandia lifte 2.500 kg med liftplade i fuld højde
▪ Leveret med ståldørkbund og med 400 mm stålplade indvendig på front, der er svejst til gulvet samt 4 mm tykt fladjern svejst på kantramme i fuld længde i en højde på ca. 20 mm
▪ 6 stk. forskydelige sidestolper med bræddeholdere og 24 brædder

Traileren er leveret med 1 x 10 tons BPW-aksler med tromlebremser, samt original BPW-luftaffjedring og med  Tridec tvangsstyring af bageste aksel med stang-system. Traileren er XL godkendt og har en tilladt totalvægt på 25.000 kg.

Den nye city gardintrailer er leveret af 
Ivan Kristensen
fra Lastas Trucks Danmark A/S

Vi takker for handlen og ønsker 
Ribe Flaskecentral A/S
held og lykke med den nye city trailer i fremtiden.