P.K. Justesen A/S er kørt hjem med to nye Kel-Berg

2 akslet sværlasttrailere med sider og lift


P.K. Justesen A/S er for nyligt kørt fra Lastas i Hedensted med deres to nye Kel-Berg 2 akslet sværlasttrailer med sider. P.K. Justesen A/S er en landsdækkende transportvirksomhed, der råder over en alsidig vognpark, som sikre optimale transportløsninger, uanset om det er transport af pallegods eller længdegods. De udfører bla. specialtransport af langt og bredt gods f.eks. betonelementer, limtræ, jernkonstruktioner og præfabrikerede byggeelementer. Udover dette råder de også over et større antal lastbiler med kraner i forskellige størrelser.

Chassis opbygning:
▪ Heavy Duty chassis med længdevanger opsvejset i I-profil, St. 52.3
▪ Ekstra svære flangetykkelse for ekstra stivhed
▪ Tætsiddende IPE100 tværvanger i hele trailernes længde
▪ Meget kraftig UNP160 kantskinne, glat udadtil
▪ Bunden af 28 mm hårdttræsplanker
▪ Lastsikring med 2 x 8 stk. 5 tons  sværlast binderinge i kantskinne, 4 stk binderinge for stabling makeret med gul farve, 3 x 8 stk. 80 x 50 mm sokler der flugter på tværs. 24 stk. kæpstokke og 2 stk. magasin for kæpstokke og Ø16 bindestang under kantskinne i begge sider
▪ Leveret med truck-beslag i bagende
▪ 2.500 kg Zepro lift i bag

Traileren er leveret med 2 x 10 tons SAF-aksler med skivebremser og original SAF luftaffjedring med hæve-/sænkeventil. Liftaksel på 1. aksel og med tvangsstyret bagaksel. monteret akseltrykmåler i venstre side, med skala i tons.

De nye trailere er leveret af 
Anders Larsen 
fra Lastas Trucks Danmark A/S

Vi takker for handlen og ønsker 
P.K. Justesen A/S
held og lykke med de nye trailere i fremtiden.