Oudrup Stenleje I/S med to nye Kel-Berg

3 akslet 24 tons tipkærrer med 3-vejs tip


Oudrup Stenleje I/S er for nyligt kørt med deres to nye Kel-Berg 3 akslet 24 tons tipkærrer. Oudrup Stenleje har historie tilbage til år 1951 og frem til i dag med tredje generation på styrepinden. I 1960 overtog de den lokale kommunegrusgrav, dernæst Bjørnstrup grusgrav og siden Aggersund Sten & Grus, der i dag årligt producerer og sælger ca. 600.000 tons råstof. Derudover har de deres transport afd. med 4 og 3 aks.
hejselads biler m/kærre og container. Ud over dette tilbyder de nedbrydning med betonknuser på deres genbrugsplads og containercentral som i dag modtager, knuser, sælger og leverer beton og andet genbrug. Ved siden af dette sælger de olie til industri, landbrug og private, som daglig får leveret fyrings- og dieselolie. I 2009 blev de aut. kloakmester og udfører mindre kloakopgaver, etablerer nedsivningsanlæg samt slamsugnings kørsel.

Chassis opbygning:
▪ Længdevanger opsvejset i I-profil
▪ Stærke tværvanger og forstærkninger, som giver et meget stabilt chassis

Kassens opbygning:
▪ Tophængte sider fremstillet i 40 mm alu-profiler, med bundhængsler, så de kan klappes ned
▪ To delt bagklap, øverste del fremstillet i 40 mm alu. profiler, nederste del fremstillet i 6 mm Hardox stål og virker som asfaltskuffe ved åbning
▪ Front fremstillet i 3 mm 690 stål med 2 stk. udvendige rundstænger som trin, samt 2 stk. indvendige U-profiler som trin
▪ Har isoleret 5 mm Hardox stål bund og alu. sider for asfalt kørsel
▪ Er med asfaltvinger i bag

Kærren er leveret med 3 x 9 tons BPW-aksler med fjederbremser på 1. og 3. aksel. Kærren er desuden leveret med en 880g/m2 rullepresenning monteret på 70 mm alu. rør.
 

De nye tipkærrer er leveret af 
Jan Bertelsen
fra Lastas Trucks Danmark A/S

Vi takker for handlen og ønsker 
Oudrup Stenleje I/S
held og lykke med de nye Kærrer i fremtiden.